16 juli 2011 In de media

Vitesse wint met 4-0 van Regensburg

Vitesse heeft een oefenduel tegen derde Bundesliga club Jahn Regensburg met 4-0 gewonnen. Eerder deze week speelde Ajax nog met 0-0 gelijk tegen de Duitsers.

Daarmee heeft Vitesse in de oefencampagne opnieuw de nul gehouden. Eerder werd in Beieren met 1-0 van Augsburg gewonnen.

Voor veertien meegereisde Vitesse fans opende Chaturia de score door een corner ineens binnen te schieten, maar Vitesse speelde de eerste helft niet goed. Na rust kreeg de formatie van John van den Brom, met Nick Hofs opnieuw in de basis, veel meer grip op het middenveld. Via een kopbal van Bony werd het 2-0. Een vrije trap van Buttner betekende even later 3-0.

Daarna was het beste er wel af en ging Van den Brom ook wat meer wisselen. Vlak voor tijd kreeg invaller Pedersen nog een penalty mee die hij zelf benutte door de bal laag in de linkerhoek te schieten.