8 juli 2010 In de media

Vitesse wint met 6-0 van RKSV Driel

Vitesse heeft donderdag 8 juli de derde oefenwedstrijd in de voorbereiding met 6-0 gewonnen. Gino Felixdaal was het meest trefzeker met twee doelpunten.

Het 65-jarig bestaan van RKSV Driel werd opgeluisterd met de wedstrijd tegen de Arnhemmers. De doelpunten werden keurig verdeeld over beide helften. Na rust wisselde Theo Bos, op Ted Heijckmann na, zijn volledige basiself. Het jeugdige Vitesse was in de laatste 25 minuten weliswaar gretig, maar wist alleen via Roy de Ruiter nog eenmaal te scoren.

Voor rust opende Gino Felixdaal met een mooie kopbal de score. Wiljan Pluim, weer terug na een blessure, en Genaro Snijders (rebound na schot van Heijckmann tegen de onderkant van de lat), zorgden voor de 3-0 ruststand. Na de rust was het wederom Felxidaal die als eerste scoorde. De jonge rechtsbuiten Ted Heijckmann bekroonde zijn prima spel met een doelpunt in de 54e minuut. Het slotakkoord was voor Roy de Ruiter die een voorzet van Burak Tekay binnenschoot.

Julian Jenner moest de strijd al na een kwartier spelen staken. De aanvaller werd op zijn voet geraakt en ging met veel pijn naar de kant.

RKSV Driel – Vitesse 0-6 (0-3)
’27 Felixdaal 0-1, ’31 Pluim 0-2, ’45 Snijders 0-3, ’48 Felixdaal 0-4, ’54 Heijckmann 0-5, ’77 De Ruiter 0-6

Opstelling Vitesse: Velthuizen (’65 Room), Felixdaal (’65 Damasco), Sprockel (’65 Berends), Drost (’65 Vakalopoulos), Van der Linden (’65 Tekay), Pröpper (’65 Pinarci), Jenner (’15 Heijckmann), Van der Struijk (’65 Gashi), Büttner (’65 Beijer), Pluim (’65 De Ruiter), Snijders (’65 Kodalak)