30 september 2010 In de media

Proefspelers Vitesse zijn Diasamidze en Argentijn Ortiz

Vitesse laat deze week twee spelers meetrainen, over wie de club aanvankelijk niet veel wil zeggen.

Omroep Gelderland brengt donderdag naar buiten dat het om een Georgiër en een Zuid-Amerikaan gaat, van wie de namen niet bekend zijn. Van de Oost-Europeaan is alleen duidelijk dat het een middenvelder is; de Zuid-Amerikaan traint vooralsnog mee bij Jong Vitesse.

Gevraagd naar de identiteit van de middenvelder, antwoordt hoofdtrainer Theo Bos aan het regionale medium: “Het is Giorgi, een negentienjarige Georgiër. Zijn achternaam weet ik niet.” Technisch directeur Ted van Leeuwen lijkt zichzelf een spreekverbod opgelegd te hebben. “Daar doen we geen mededelingen over”, laat hij weten aan het regionale medium. Bij Jong Vitesse traint momenteel een Zuid-Amerikaan mee. Ook over hem wil Vitesse niets vertellen.

Sinds de komst van Merab Jordania naar Arnhem arriveerden al diverse spelers bij Vitesse. Luca Caldirola werd reeds gehuurd van het beloftenteam van Internazionale en na Jordania's intocht kwamen ook Guram Kashia, Slobodan Rajkovic, Ismaïl Aissati, Laryea Kingston, Nemanja Matic, Nacer Barazite en Marcus Pedersen naar het Gelredome.


'Proefspelers Vitesse zijn Diasamidze en Argentijn Ortiz'  

 

De twee proefspelers die momenteel bij Vitesse rondlopen, zouden Giorgi Diasamidze (18) en Frederico Ortiz (21) zijn. Omroep Gelderland maakt donderdagavond de namen bekend van de twee spelers, die tot voor kort nog onbekend waren. Diasamidze is momenteel clubloos en kan dan ook worden aangetrokken; de Georgiër is jeugdinternational.

Ook voor Ortiz geldt dat hij momenteel zonder club zit. De Argentijnse aanvaller speelde in eigen land het laatst voor Club Atlético Huracán.

Voetbalzone

Hoofdsponsor: