26 juli 2010 In de media

Vitesse zet in op vol GelreDome bij seizoensopening

Betaald voetbal organisatie Vitesse gaat met acties massaal inzetten om zoveel mogelijk Vitesse-supporters te mobiliseren om op 8 augustus naar GelreDome te komen. Op die dag opent Vitesse het voetbalseizoen tegen ADO uit Den Haag.
Directielid Marie-José Helle: “We gaan er een Vitesse-feestje van maken tegen ADO. Als het even kan in een vol stadion. Momenteel hebben zich al de nodige trouwe seizoenkaarthouders en business club-leden aan Vitesse verbonden voor het nieuwe seizoen. Middels acties willen we, ondanks de vakanties en met elkaar, zo veel mogelijk voetballiefhebbers bewegen om op 8 augustus naar Vitesse in GelreDome te komen.”

De acties gaan deze week van start, wanneer alle huidige seizoenkaarthouders en business club-leden een e-mail van de club ontvangen met een speciaal aanbod voor de seizoenopening op zondag 8 augustus. Seizoenkaarthouders kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om gratis twee personen uit te nodigen voor deze wedstrijd.

Leden van de Business Club Vitesse-GelreDome kunnen voor personeel en klanten uit Gelderland eveneens kaarten bestellen voor € 2,50. Relaties van bedrijven die lid zijn van de business club van Vitesse, kunnen op 8 augustus eenmalig voor € 27,50 plaats nemen op één van de business seats.

Voor supporters van ADO Den Haag geldt het reguliere verkoopregime- en tarief.

Vitesse verzorgt in samenwerking met de Supportersvereniging Vitesse en met ondersteuning van sponsors, een omlijstend programma bij de wedstrijd. Dit moet er aan bij dragen dat GelreDome niet alleen goed gevuld, maar ook sfeervol is.

Seizoenkaarthouders: klik op de link hieronder om fe gratis kaarten te bestellen!
Klik hier

Vitesse

Hoofdsponsor: