1 juni 2015 In de media

Vitessenaar ambieert transfer

Marko Vejinovic heeft in de gewonnen play-offwedstrijd tegen sc Heerenveen (5-2) mogelijk zijn laatste minuten gemaakt namens Vitesse. De middenvelder staat open voor een zomertransfer en kan ook rekenen op interesse.
"Ik weet dat genoeg er genoeg interesse is, maar er is nog niets concreet", laat Vejinovic, die zondag als invaller een strafschop benutte en een contract heeft tot medio 2017, tegenover NU.nl. "Ik heb tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat ik het wil horen als een club concreet wordt. Het is afwachten."

De geboren Amsterdammer maakte dit seizoen tien doelpunten. "Ik ben ook heel tevreden over mijn seizoen. Ik ben belangrijk geweest voor de ploeg, heb veel gescoord en was fit." Toch stond hij tijdens de play-offs reserve. "Of ik het daarmee eens was? Niet helemaal. Ik accepteer het natuurlijk wel, maar zeker in zo'n belangrijke wedstrijd tegen sc Heerenveen wil ik graag spelen."

"Van binnen ben ik dan boos en ik was gretig om het te laten zien toen ik inviel. En dat is denk ik ook aardig gelukt met een mooie zege en daarmee het veiligstellen van Europees voetbal. Dat is een fantastische prijs voor Vitesse", aldus Vejinovic.
 

Soccernews.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: