16 juli 2012 In de media

Volg Lokomotiv Plovdiv vs Vitesse live via twitter en radio

Donderdag 19 juli staat de eerste ontmoeting met Lokomotiv Plovidv op het programma. De selectie van Fred Rutten treedt eerst in Lovech aan tegen de Bulgaren.
Het Europa League duel wordt vooralsnog niet uitgezonden op de Nederlandse televisie. Het is wel te volgen via @MijnVitesse twitter en te beluisteren via VitesseLive.nl.

Vitesse doet via het officiële twitter-account van de club, @MijnVitesse, verslag van het duel. Opstellingen, updates en natuurlijk live verslag van de belangrijke momenten uit de wedstrijd. Radiopartner VitesseLive doet via internet live verslag van de wedstrijd. Op www.vitesselive.nl kun je donderdag 19 juli live luisteren.

VitesseTV is ook aanwezig tijdens de drie daagse trip naar Lovech. De avond voor de wedstrijd volgt direct na de training een voorbeschouwing op het Europese duel. Na de wedstrijd volgen reacties vanuit Bulgarije. Ook volgt later een reisverslag van de eerste Europese trip sinds tien jaar. Daarin natuurlijk ook beelden van het duel.

Heb jij nog geen twitter-account? Klik dan hier om direct een account aan te maken. Al het nieuws is via @MijnVitesse via #lokvit (wedstrijd tweets) en #VitEL (tweets vanuit Bulgarije) te volgen.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: