7 april 2017 In de media

Volle bak richting Heerenveen

Vitesse trainde vrijdagochtend in GelreDome. De equipe van hoofdtrainer Henk Fraser mist Kevin Diks door een schorsing. De geel-zwarten gaan in een vol GelreDome op zoek naar de derde zege op rij binnen één week.
De wedstrijd tussen de nummers vijf en acht van de Eredivisie begint zaterdag om 18.30 uur. Kom op tijd, want er zijn al meer dan 20.000 tickets verkocht dus het belooft uitverkocht te raken. De laatste tickets zijn verkrijgbaar via Vitesse.nl/tickets of bij de stadionkassa’s die op de wedstrijddag vanaf 16.30 uur geopend zijn.

Vitesse Media sprak na afloop van de training met Fraser. “Beide ploegen ontlopen elkaar niet veel. Bij dit soort wedstrijden komt het vaak aan op details”, aldus de oefenmeester die verder aangaf dat Kelvin Leerdam de geschorste Diks vervangt. “Het is weer een belangrijke wedstrijd. Ook om in het spoort van FC Utrecht te blijven.”

Er werd ook kort teruggekeken naar de gewonnen uitwedstrijd vs Heracles Almelo: “Ik ben blij met de winst. Veel ploegen hebben het lastig in Almelo en hebben daar punten laten liggen. Dus we moeten het ook in de juiste context zien, maar ik vind dat we beter moesten omgaan toen we tegen tien man speelden.”

Met al meer dan 20.000 verkochte tickets wordt het volle bak in GelreDome. Heb jij nog geen ticket maar wil je er wel bij zijn? Tickets koop je eenvoudig en snel via Vitesse.nl/tickets of op de wedstrijddag vanaf 16.30 uur bij de stadionkassa’s.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: