18 mei 2021 In de media

Volwassenen werken aan gezonde leefstijl met Vitesse-Fit

Afgelopen maand is de nieuwe editie van Vitesse FIT afgetrapt. Vitesse FIT is een twaalf weken durend programma, voor eenieder tussen de 30 tot 60 jaar die wil werken aan een gezonde leefstijl. Hierbij komen thema’s als voeding, beweging en mentaliteit aan bod.

Op donderdag 22 april is de achtste editie van Vitesse FIT van start gegaan. Iedere donderdag komt een groep van 21 deelnemers op Papendal bijeen om samen te sporten en te leren over een gezonde leefstijl.

De deelnemers zijn blij dat ze weer mogen starten met de nieuwe editie. “Wat fijn dat we weer mogen! Joehoe jippie yeah! Die stok achter de deur heb ik toch wel gemist de afgelopen maanden.”

MOTIVATIE

Vitesse FIT coach Femke Maat ziet een gemotiveerde groep, waarbij in vergelijking tot voorgaande jaren veel vrouwen deelnemen aan deze editie. “Ondanks de beperkingen is iedereen ontzettend gemotiveerd. Met het lekkere weer dat eraan komt, zal het zeker geen straf zijn voor de deelnemers om elke donderdag te komen sporten op Papendal. Leuk ook om te zien dat er zo’n grote groep vrouwen meedoet deze editie, dit zorgt voor een gezellige dynamiek in de groep.”

MAATREGELEN

Vanwege COVID-19 zijn er enkele beperkingen rondom het programma, zodat de veiligheid gewaarborgd kan worden. Volwassenen van 27 jaar en ouder mogen buiten op sportaccommodaties met maximaal vier mensen sporten. De voorwaarde is dat zij hierbij 1,5 meter afstand hanteren. De trainingen van Vitesse FIT worden zo ingericht dat deze regels gehandhaafd kunnen worden.

Meer over Vitesse FIT vind je hier.

Bron: Eredivisie / Foto's: SV

Hoofdsponsor: