2 juni 2021 In de media

Von Moos op huurbasis naar VItesse

Vitesse neemt Julian von Moos aankomend seizoen op huurbasis over van FC Basel. Tevens is een optie tot koop bedongen op de 20-jarige Zwitserse aanvaller.

Von Moos is een rechtsbenige aanvaller die op meerdere posities inzetbaar is. In het seizoen 2020|2021 speelde hij 15 competitiewedstrijden voor FC Basel. Verder was de Zwitserse jeugdinternational actief in 2 Europa League kwalificatieduels voor de ploeg van oud-Vitessenaar Ricky van Wolfswinkel.  

Technisch directeur Johannes Spors: “Met Julian krijgen we de beschikking over een talentvolle speler die in aanvallend opzicht multifunctioneel inzetbaar is. Verder ben ik content met het feit dat we wederom een speler hebben kunnen contracteren voordat de voorbereiding van start gaat.”

Julian von Moos: “Afgelopen seizoen heb ik de kans gekregen van FC Basel om speelminuten te maken in het eerste elftal. Met mijn assists heb ik van waarde kunnen zijn voor de ploeg. Bij Vitesse wil ik mijn ontwikkeling voortzetten. Ik kijk er naar uit om te beginnen.”

Bron: Vitesse / Foto's: Vitesse

Hoofdsponsor: