4 december 2020 In de media

Vonk Financieel Adviseurs sponsor van de Supportersvereniging Vitesse

De Supportersvereniging Vitesse en het Arnhemse adviesbureau VONK Financieel Adviseurs hebben vrijdag een sponsorovereenkomst getekend voor 3 jaar.

VONK Financieel Adviseurs is al sinds 1999 een onafhankelijk en volledig zelfstandig kantoor, dat zowel bedrijven als particulieren adviseert. Hun streven is met klanten een professionele, integere en duurzame relatie op te bouwen.

Als persoonlijke en zakelijke adviseur analyseert Vonk de werkelijke risico’s, zowel bedrijfsmatig als particulier. Dit vormt voor Vonk het uitgangspunt voor de aan te reiken verzekeringsoplossingen, waarbij ook aspecten als eigen risico en eigen beheer worden afgewogen. Het is Vonks streven de klant qua voorwaarden en premie een zo goed mogelijke verzekeringsoplossing aan te bieden.

De Supportersvereniging Vitesse is er trots op dat zij Vonk Financieel Adviseurs naast hoofdsponsor Cleanmat Trucks heeft kunnen toevoegen aan hun sponsor portefeuille.  Zowel Cleanmat als Vonk maken het voor de Supportersvereniging Vitesse mogelijk om hun leden en de Vitesse-supporters in het algemeen een stem bij de club te geven en Vitesse te ondersteunen in haar activiteiten.

Ook al zijn er op dit moment geen door de SV verzorgde busreizen naar uitwedstrijden van Vitesse, zijn er tijdelijk geen SV-sfeeracties mogelijk in GelreDome, is het volledig door de SV zelfstandig geëxploiteerde Supportershome Monnikenhuize door de coronaregels gesloten en kunnen wij daardoor nauwelijks inkomen genereren en de Vitesse-supporters actief van dienst zijn, wij blijven ons ook dankzij de steun van deze bijzondere sponsoren, inzetten voor leden en niet leden van de Supportersvereniging Vitesse!

Wij bedanken Cleanmat Trucks en Vonk Financieel Adviseurs voor hun steun!

Het Supportershome Monnikenhuize van de SV in de herkenbare ‘V’ van Vitesse-vorm naast de Vitesse-thuishaven GelreDome

Wilt u ook de Supportersvereniging Vitesse steunen als sponsor? Neem contact op via supportersverenging@vitesse.org

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: