12 januari 2024 In de media

Voor het eerst in jaren meer dan 10.000 seizoenkaarthouders

In de eerste thuiswedstrijd van 2024 tegen FC Utrecht zitten er meer dan 10.000 seizoenkaarthouders op de tribune in GelreDome. Aan de oproep om ‘Juust Nu’ achter Vitesse te gaan staan, is volop gehoor gegeven tijdens de campagne voor de verkoop van halve seizoenkaarten.

Het is voor het eerst sinds het seizoen 2017/2018 dat het aantal na de winterstop weer boven de tienduizend uitkomt. Dat bewuste seizoen was die van net na de bekerwinst, waarin Vitesse Europees voetbal speelde en als zesde eindigde in de Eredivisie.

Dat ook in de huidige situatie zoveel supporters achter de club gaan staan, maakt hoofdtrainer Edward Sturing trots. “In de eerste seizoenshelft hebben fans zich al van hun beste kant laten zien, ondanks de positie op de ranglijst. Dit laat wederom zien hoe groot de betrokkenheid is. Samen gaan we in de tweede seizoenshelft knokken voor Vitesse. Daar kunnen we alle support keihard bij gebruiken”, aldus de trainer.

Het is nog altijd mogelijk om een halve seizoenkaart aan te schaffen. Dat kan al vanaf 135 euro. Voor jeugd tot en met 16 jaar is er zelfs al een halve seizoenkaart voor 36,25 euro!

Vitesse start in januari al direct met twee mooie affiches: Vitesse vs FC Utrecht (zondag 14 januari, 14.30 uur) en Vitesse vs Feyenoord (zondag 21 januari, 14.30 uur). Verder neemt Vitesse het de tweede seizoenshelft in GelreDome op tegen Go Ahead Eagles, FC Volendam, FC Twente, Almere City, Sparta Rotterdam, NEC, Fortuna Sittard en Ajax.

Vanzelfsprekend bedankt de club alle supporters voor de onvoorwaardelijke steun!

Bron: Vitesse / Foto's: Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: