4 april 2010 In de media

DINSDAG KAARTEN HALEN: VOOR 10 EURO NAAR RKC-UIT !

Tot en met dinsdag a.s. kun je voor maar TIEN euro all in een kaartje halen bij stadion GelreDome en mee naar RKC. Er zijn al ruim 350 kaarten verkocht en er kunnen maximaal 500 supporters mee.

 

Tweede SV Actiewedstrijd: RKC- uit voor maar 10 euro!

Op vrijdag 9 april 2010 om 20.45 uur, speelt Vitesse de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Vitesse supporters kunnen naar deze wedstrijd voor slechts 10 euro. Deze actieprijs is inclusief toegangskaart en de reis per touringcar.

Deze actie is mogelijk gemaakt door een gezamenlijke inspanning van Vitesse, de Supportersvereniging Vitesse en de sponsoren Heineken en Betuwe Express.
Er zijn maximaal 500 actiekaarten beschikbaar, dus op is op!

Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi en pasfotoregistratie is verplicht.
Je kunt dit gratis en gelijk in het stadion bij het kopen van je kaartje regelen. Er wordt simpel ter plekke een digitale foto van je gemaakt om in het kader van veiligheid je identiteit vast te leggen. Dit geldt voor alle clubs en uitreizende supporters en is een KNVB maatregel.

We hopen op een vol uitvak om onze spelers en technische staf in Waalwijk tijdens deze belangrijke wedstrijd te ondersteunen! Vitesse raad van commissarissen voorzitter Maasbert Schouten reist met de uitsupporters per bus mee.

Vertrek (onder voorbehoud)
In verband met het grote aantal supporters die meegaan naar Waalwijk zullen de bussen in 2 clusters vertrekken. Het eerste cluster vertrekt om 18.15 uur, supporters worden verzocht om uiterlijk 17.45 uur aanwezig te zijn bij ingang Q (noordzijde GelreDome).

Vergeet niet je omwisselbiljet, legitimatiebewijs én seizoen- of fankaart mee te nemen. Aangezien er voor deze wedstrijd pasfotoregistratie geldt, zal iedereen de seizoen- of fankaart moeten laten scannen!

In verband met een evenement in GelreDome op zaterdag 10 april 2010 worden supporters verzocht om na de wedstrijd bij terugkomst in Arnhem geen voertuigen achter te laten op het terrein van GelreDome.

Supportersvereniging Vitesse

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: