22 juni 2019 In de media

Vooralsnog tegenvaller voor Vitesse: Werder Bremen slaat bod van 18 miljoen op Rashica af

Werder Bremen heeft een bod van achttien miljoen euro op voormalig Vitessenaar Milot Rashica afgeslagen, meldt BILD. Benfica zou serieuze belangstelling hebben voor de rechtsbuiten uit Kosovo, maar moet dus nóg dieper in de buidel tasten.
Rashica kwam in januari 2018 over vanuit Arnhem en maakte indruk tijdens zijn eerste volledige seizoen in het Weserstadion: in dertig officiële wedstrijden was hij goed voor twaalf doelpunten en zes assists.

Benfica heeft achttien miljoen euro voor de vleugelaanvaller open, maar dat bod is volgens BILD niet toereikend. De ochtendkrant meldt bovendien dat Rashica het uitstekend naar zijn zin heeft in Bremen en vooralsnog niet de behoefte heeft om te vertrekken.

Het nieuws uit Noord-Duitsland is een tegenvaller voor Vitesse. De Arnhemmers incasseerden anderhalf jaar geleden zeven miljoen euro voor Rashica en hebben recht op een percentage van de transfersom bij een eventuele doorverkoop. Wanneer de Kosovaar alsnog vertrekt bij Werder, zou dat Vitesse een paar miljoen euro extra op kunnen leveren.

SN / Foto’s SV

Hoofdsponsor: