2 oktober 2015 In de media

Voorbeschouwing Vitesse vs FC Groningen met Bosz en Leerdam

Na de besloten training in stadion GelreDome sprak VitesseTV met hoofdtrainer Peter Bosz, die zondag vs FC Groningen nog gewoon op de bank plaatsneemt. VitesseTV sprak met Kelvin Leerdam.
Voordat de tegenstander aan bod kwam, werd de hoofdtrainer nog even gevraagd naar zijn bevindingen donderdagavond tijdens de zitting en de vier duels schorsing die hem boven het hoofd hangen. "Dat zijn geen prettige zaken. Ik ben voetbaltrainer en ik wil mij het liefst helemaal niet met dit soort zaken bezighouden. Maar, het is nu eenmaal niet anders."

FC Groningen is zondag om 14.30 uur in Arnhem de vierde tegenstander in de competitie. De eerste drie werden glansrijk gewonnen. Bosz maakt wel een nuance. "Met alle respect voor de ploegen waar wij al tegen hebben gespeeld, maar dat waren niet de sterksten. FC Groningen is weer van een ander niveau en daar bereiden wij ons zo goed mogelijk op voor. Ik vind dat de balans in het elftal, waar ik het al eerder over had, steeds beter wordt. Daar moeten we op voortborduren. Heerenveen-uit hadden we gewoon moeten winnen, klaar. Nu is het zaak het niveau en vertoonde spel vast te houden. Dan gaan we nog voldoende uitwedstrijden winnen."

Naast Peter Bosz stond ook Kelvin Leerdam voor de camera. De verdediger kan zondag zijn 50e compeitiewedstrijden spelen voor de Arnhemmers. "Een mooie mijlpaal", aldus Leerdam. "De eerste kan ik mij nog wel herinneren, dat was Heracles-thuis. We wonnen en ik scoorde. Het zou mooi zijn als dat zondag weer het geval is."
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: