1 februari 2018 In de media

Voorbeschouwing Vitesse vs FC Groningen

Vitesse neemt het vrijdagavond in GelreDome op tegen FC Groningen. In totaal werden er in de eerste drie wedstrijden zeven punten behaald. Hoofdtrainer Henk Fraser: “Als je bij ploegen zoals PEC Zwolle in de buurt wil komen, moet je gewoon winnen van FC Groningen.”
Fraser: “Ik heb er veel vertrouwen in. De ploeg traint goed, we hebben heel veel energie en het plezier is er. We moeten dus gewoon een beter resultaat halen dan dat we in Groningen hebben gedaan.”

Met de winterse transfer van aanvaller Milot Rashica, komt er een plaatsje vrij in de voorhoede van Vitesse. De kans is aanzienlijk dat de jonge Mitchell van Bergen de kans krijgt om in de basis te starten tegen de Groningse ploeg. Fraser: “Mitchell is een speler waar de club al langer mee bezig is om hem klaar te stomen voor het uiteindelijk vertrek van Milot. Nou het is zo ver.”

Aanvaller Mitchell van Bergen blikte donderdag terug op de uitwedstrijd in Groningen: “Voor ons als team liggen er wel revanche gevoelens. Wij gaan er als team vol voor om de uitwedstrijd recht te zetten.”

Fraser moet in ieder geval Arnold Kruiswijk (rug), Navarone Foor (schouder) en Alexander Büttner (disciplinair) missen. Tevens is aanwinst Vyacheslav Karavaev nog niet speelgerechtigd om tegen FC Groningen al in actie te komen.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: