21 december 2012 In de media

Voorbeschouwing sc Heerenveen vs Vitesse

Vitesse reist zaterdag 22 december af naar Heerenveen. Om 18.45 uur begint de ploeg van Fred Rutten aan haar laatste wedstrijd van 2012. Het duel gaat tussen de nummer vier en dertien van de Eredivisie.
Vrijdag trainde de selectie voor de laatste keer dit jaar. VitesseTV sprak na de training met Fred Rutten en Theo Janssen.

Wedstrijden in het Abe Lenstra zijn altijd lastig voor tegenstanders van Heerenveen vindt ook Fred Rutten. "Het is niet makkelijk om te winnen in Heerenveen. We gaan er wel heen voor de maximale drie punten. Dan sluiten we het eerste half jaar goed af."

Fred Rutten weet nog niet precies welke elf namen gaan spelen. Achter sommige staat nog een vraagteken. "Jan-Arie van der Heijden is geschorst. Daarvoor gaat Dan Mori spelen. Verder hebben we wat kleine pijntjes. Wilfried gaat goed. Over Cziommer en Kakuta wordt morgen pas meer duidelijk", zei Rutten vrijdagmidag.

Voorbeschouwing sc Heerenveen – Vitesse

Zaterdagavond om 18.45 uur speelt sc Heerenveen de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar. Tegenstander is Vitesse. Trainer Marco van Basten blikt vooruit op het duel.

Klik HIER voor de video

 

Vitesse.nl / scHeerenveen / Foto’s SV

Hoofdsponsor: