21 december 2012 In de media

Vooroplevering trainingsaccommodatie Papendal

Op vrijdag 21 december heeft de vooroplevering van de nieuwe trainingsaccommodatie van Vitesse op Papendal plaatsgevonden.
Vanaf 7 januari 2013 verrichten Veluwezoom Verkerk en Kuijpers de laatste afbouwwerkzaamheden en wordt een start gemaakt met de inrichting van het gebouw.

Medio februari wordt het gebouw door Vitesse in gebruik genomen.

De bouw kende op woensdag 25 januari 2012 haar officiële start. Nog geen jaar later staat er een hypermodern complex dat voldoet aan de eisen van deze tijd. Het hoogste punt werd bereikt op 4 juni. Andere memorabele momenten waren onder andere de perspresentatie van Theo Janssen eind augustus, het inmetselen van de herdenkingssteen ter nagedachtenis aan de gevallen Vitessenaren in de Tweede Wereldoorlog en de aanleg van het nieuwe hoofdveld voor de Vitesse Voetbal Academie afgelopen oktober.

Algemeen directeur van Vitesse, Erwin Kasakowski, spreekt van een nieuwe stap voorwaarts: “Met de vooroplevering van het trainingsaccommodatie zijn we weer een stap dichterbij de professionalisering van de organisatie. Vitesse wil een topclub worden en daar hoort een dito accommodatie bij. Het complex is op onze maat gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over het bouwproces en bedanken de betrokken partijen voor hun inzet. Nu kijken we ernaar uit om de accommodatie midden februari daadwerkelijk in gebruik te nemen.”

Vitesse

Hoofdsponsor: