19 juni 2012 In de media

Voortgang bouw trainingsaccommodatie: de tribune

Vitesse bouwt op Papendal aan een nieuw fundament in de vorm van een hypermoderne trainingsaccommodatie.

Eind januari ging de bouw officieel van start. In december wordt het complex opgeleverd en in februari 2013 in gebruik genomen.

Maandag 4 juni werd op Papendal het hoogste punt gevierd. Met koffie en gebak keken de bouwvakkers tevreden terug op de eerste fase van het complex. Twee weken later is er al weer veel gebeurd. De tribune krijgt steeds meer vorm. Het uitzicht is nog niet zo fraai op dit moment, maar geeft al wel een eerste aanzicht van een uiteindelijk fantastisch resultaat. Heuvels zand, vrachtwagens en vooral veel oud gras. Straks is dat anders. Dan ligt daar een prachtig wedstrijdveld.

Ook is een start gemaakt met het dak van de tribune, die over de gehele breedte van de tribune komt. Te zien is dat de elementen van de tribune niet allemaal gelijk zijn. Dat laat zich straks terug zien bij de afloop van de tribune. Dit speelse effect is meegenomen door de architect.

Volg de bouw elke dag tussen 14.00 en 17.00 uur via een live stream op Vitesse.nl/bouwmee. Bekijk hier het fotoverslag van de bouw.

Vitesse.nl / Fotos Vitesse

Hoofdsponsor: