29 januari 2010 In de media

Vooruitblik: Vitesse v PSV

PSV kreeg, als trotse koploper van de Eredivisie, afgelopen weekend een gevoelig ‘ tikkie’ van Feyenoord.

De Rotterdammers verlieten dolgelukkig en met een ticket voor de halve finales van de KNVB Beker het Philips Stadion. Het is altijd lastig om te zeggen of het de Arnhemmers nu goed of slecht uitkomt. Dat gaf Theo Bos ook aan tijdens het wekelijkse uurtje. Ditmaal gehouden in GelreDome. Ook zaterdag traint de selectie in GelreDome in plaats Papendal, aanvang 10.15 uur.

"Feit is dat de onoverwinnelijkheid er af is bij PSV", aldus Bos. " Maar, Fred Rutten zal de nederlaag ongetwijfeld gebruikt hebben om zijn ploeg wakker te schudden. Ik verwacht niet anders dan een zeer geconcentreerd PSV zondag. De wedstrijd van PSV tegen Feyenoord bewees eens te meer dat je de momenten die je krijgt moet benutten om een goed resultaat te pakken. Roda JC kreeg eerder dit jaar tegen PSV ook enkele goede kansen, maar benutte deze niet. PSV won met 1-0. Feyenoord deed dat woensdag wel. De eerste was een ‘lucky’ en de tweede zat er geweldig in (Van Bronckhorst, red.). Wij kregen vorige week tegen Heracles in de eerste helft twee honderd procent kansen. Die moeten er zondag wel in als van PSV wilt winnen."

Vitesse moet het tegen de Eindhovenaren doen zonder Rogier Molhoek (herstellende van enkeloperatie). Nicky Hofs trainde vrijdag voor het eerst deze week volledig mee met de groep, terwijl Sinan Kaloglu tijdens deze training met een rugblessure afhaakte.

Vitesse-PSV
Zondag 31 januari 2010
Aanvang: 14.30 uur
GelreDome

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: