6 december 2011 In de media

Vormer: ‘Bij Vitesse kon ik meer verdienen’

Ruud Vormer heeft afgelopen weekend een beslissing genomen over zijn toekomst en hoopt zijn loopbaan te kunnen gaan vervolgen bij Feyenoord.

De middenvelder van Roda JC Kerkrade, die na dit seizoen transfervrij is, verkoos de Rotterdamse club boven het eveneens geïnteresseerde Vitesse. Dat terwijl hij in Arnhem een stuk meer kon gaan verdienen.

De 23-jarige Vormer kreeg van beide clubs een salarisindicatie. “En ik ben er eerlijk in: bij Vitesse kon ik voor drie seizoenen tekenen en per jaar ongeveer honderdduizend euro meer verdienen”, zei de middenvelder in De Telegraaf. “Maar geld is voor mij niet alles.” Er bestond ook interesse vanuit het buitenland, maar Vormer heeft nog niet de intentie om te emigreren.

“Ik ben Vitesse dankbaar voor de concrete belangstelling, zie dat ook als een club met veel potentie, maar beschouw Feyenoord nog als een echte topclub”, vervolgt de Noord-Hollander, die zichzelf goed bij Feyenoord vindt passen: “Het is voor mij een grote stap vooruit, het voelt gewoon goed. Bij Feyenoord houden ze van spelers die er elke wedstrijd vol voor gaan. Zo’n type ben ik.”

Voetbalzone

Hoofdsponsor: