31 maart 2010 In de media

Vroege tegentreffer leidt nederlaag Beloften in

Jong Vitesse/AGOVV heeft nagelaten de koppositie te pakken in de Beloftencompetitie.
De ploeg van Hans van Arum ging met 1-0 ten onder tegen Jong De Graafschap. Een zeer snelle treffer van de Doetinchemers werd de ploeg, ondanks enkele goede mogelijkheden in de tweede helft, fataal.

Al na twee minuten lag de bal achter doelman Graafland. Verdediger Vakadopoulos leverde de bal simpel in en Mees Siers Junior schoot het buitenkansje beheerst in de verre hoek. De Beloften begonnen te slap aan het duel en kregen daar uiteindelijk de rekening voor gepresenteerd. De meest duels gingen verloren en pas in de 45e minuut kon de eerste kans worden genoteerd. Een mooi schot van Soufiane Laghmouchi scheerde langs de paal.

Na rust legde de ploeg meer dadendrang op de mat, maar het voetbal bleef onrustig. Burak Tekay, Roy de Ruiter en Chagri Kodalak kregen mogelijkheden, maar de echte scherpte ontbrak dinsdagavond. Jong De Graafschap had de marge voor rust al kunnen vergroten en kreeg ook na rust, ditmaal via snelle counters, kansen. Ronald Graafland pakte echter enkele goede ballen, maar zag zijn medespelers de bal er aan de andere zijde niet in krijgen. Zo verloor de ploeg verdiend met 0-1 van Jong De Graafschap en blijft het derde