22 mei 2019 In de media

Vrouwen in Sport: Marsha van Lent

Als senior marketeer bij Vitesse kent Marsha van Lent twee bijzondere werkplekken: Papendal en GelreDome. In ‘de werkplek van’ vertelt ze er alles over.
Ik ben werkzaam op zowel Papendal als GelreDome. Op Papendal is de trainingsaccommodatie van Vitesse gevestigd. In GelreDome worden de thuiswedstrijden gespeeld.

Marsha van Lent is bijna 11 jaar in dienst van Vitesse. Ze is werkzaam op de Marketingcommunicatie-afdeling als senior marketeer.

Ik ben de afgelopen jaren aan de slag geweest met creatieve concepten voor het binnenhalen van (hoofd)sponsoren voor Vitesse en tientallen bijzondere B2B activaties en B2C marketingcampagnes. Mijn sportieve hoogtepunt bij Vitesse was uiteraard de bekerwinst in 2017. Aan dit hoogtepunt word ik dagelijks herinnerd als ik mijn computer opstart!

Papendal
Nationaal Sportcentrum Papendal, het talentcentrum voor Olympische atleten, is sinds 2013 de thuisbasis van Vitesse. Dankzij perfecte voorzieningen is het één van de meest geavanceerde voetbaltrainingsaccommodaties van Europa. Op Papendal hebben we als afdeling tijdens de bouw de Branding van het gebouw mogen ontwikkelen, iets waar we nog steeds enorm trots op zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld in het hart van de accommodatie een heldenwand waar debutanten hun naam mogen plakken en vereeuwigd worden.  

Ook voor mij is het dagelijks weer een genot om te mogen werken op een werkplek met uitzicht op het hoofdveld. Deze werkplek ademt voetbal en is een perfecte omgeving om op topniveau mijn werk te kunnen doen.
 

Afbeelding weergeven op Twitter

GelreDome
Bij de opening op 25 maart 1998 is het Arnhemse GelreDome wereldwijd de eerste multifunctionele evenementenaccommodatie die over een uitschuifbaar voetbalveld beschikt. GelreDome is één van `s werelds meest toonaangevende voetbalstadions, waar het dak open en dicht kan en het veld in enkele uren buiten het stadion ligt. In GelreDome speelt Vitesse haar thuiswedstrijden. 

Toen ik bij Vitesse begon was mijn vaste werkplek in GelreDome te vinden. Nu ben ik regelmatig op GelreDome voor afspraken met de collega’s van ticketing en merchandise. Op wedstrijddagen ben ik afhankelijk van mijn werkzaamheden op verschillende plekken te vinden. Van een activatie met een hotelbed aan de rand van het veld tot aan een skybox in de top van het stadion vanwaar clubicoon Hertog zijn ronde gaat vliegen. Ook een fantastische werkplek!
 

Je kunt haar en haar werk volgen op Twitter via @MarshaVanLent
 

Afbeelding weergeven op Twitter
Vrouweninsport / Foto’s SV – MvL

Hoofdsponsor: