5 januari 2020 In de media

VVV-Venlo wil Oussama Darfalou huren

De kans bestaat dat Oussama Darfalou een overstap binnen de Eredivisie maakt. VVV-Venlo wil de Algerijnse spits deze winter huren van Vitesse, meldt de Gelderlander.
VVV is op zoek naar een aanvalsleider en ziet in Darfalou een versterking in de strijd tegen degradatie. De 26-jarige spits komt bij Vitesse niet aan spelen toe en heeft weinig uitzicht op verbetering. Vitesse nam hem in de zomer van 2018 – op voorspraak van Leonid Slutsky – over van USM Alger.

In zijn debuutjaar kwam Darfalou tot 25 competitiewedstrijden, waarin hij zeven keer scoorde. Dit seizoen kreeg hij slechts zes keer speeltijd in de Eredivisie. Scoren deed de spits nog niet. Hij was wel tweemaal succesvol in de KNVB Beker.

Darfalou kreeg afgelopen zomer nog te horen dat hij in principe mocht vertrekken. Vitesse gaat desgevraagd niet in op de vermeende belangstelling van VVV.


NB: Wij plaatsen dit artikel van een derde bronpartij onder de nadrukkelijke vermelding ‘gerucht’. Een transfer is pas definitief als het door Vitesse op de eigen site Vitesse.nl wordt bevestigd.
Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: