5 november 2011 In de media

Waar is het feestje?

Na de derby met NEC ( 1- 0 zege) hoorde Giorgi Chantu­ria van Vitesse het liedje voor het eerst. De meegereisde supporters zongen uit volle borst: ‘ Waar is het feestje? Hier is het feestje!’

De spelers van Vitesse zongen mee en maakten een dansje. „Ik hoop dat de fans zaterdag weer voor ons zin­gen. Want dat betekent dat we weer hebben gewonnen”, vertelt Chanturia.

Ook na de gewonnen derby met De Graafschap werd ‘het feestnum­mer’ gezongen door de supporters van Vitesse. „Ik vind het een heel leuk deuntje. Maar eigenlijk wist ik helemaal niet wat ik zong. Ik vroeg het mijn ploeggenoten. Toen ik hoorde wat het betekende, begon ik nog harder te zingen.”

Chanturia noemt de wedstrijden tegen NEC en De Graafschap ‘ his­torisch’. „Voor mij was vooral het duel met NEC erg mooi. We won­nen, voor het eerst sinds lange tijd in Nijmegen, en ik scoorde. Het was een van de mooiste momen­ten uit mijn leven.”

Tegen De Graafschap speelde Chanturia (18) niet goed; hij ver­prutste veel kansen en werd gewis­seld. „ Een leermoment voor mij. Ik heb sorry gezegd. Voor mij is het nu klaar. Mijn focus ligt op za­terdag. Dan moet het gebeuren.”

Gelderlander

Hoofdsponsor: