7 juli 2017 In de media

Walk en talk in Rozet door auteur ‘Elke dag Vitesse’

Op donderdagavond 13 juli om 20.00 uur geeft Ferry Reurink, supporterauteur van het boek Elke dag Vitesse, een gratis rondleiding door de expositie ‘125 jaar Vitesse’ in Rozet.
Bijzondere verhalen uit de 125-jarige clubgeschiedenis worden aangehaald. Speciaal voor deze gelegenheid is de KNVB Bekerin Rozet. Zo kan iedereen de beker in het echt bewonderen en eventueel op de foto met de bokaal.

Elke dag Vitesse, 125 jaar clubgeschiedenis in 366 verhalen
In Elke dag Vitesse belicht Ferry Reurink de geschiedenis van Vitesse in 366 verhalen. Door de jaren heen heeft de club op bijna elke dag een wedstrijd gespeeld. De auteur heeft een selectie gemaakt en koppelt aan elk duel een verhaal uit de clubhistorie. Bij elke wedstrijd is meer te lezen over het seizoen, de levensloop van een opvallende Vitessenaar of een mijlpaal van de club, aangevuld met uniek beeldmateriaal.

De activiteit is gratis en begint in het Erfgoedcentrum op de -1 verdieping in Rozet met een kort vraaggesprek tussen de auteur en journalist Peter Bierhaus. De rondleiding duurt tot circa 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: