12 juli 2016 In de media

Wallet: nieuw contactloos betaalysteem in GelreDome

Per 1 juli 2016 gaat GelreDome gebruik maken van een nieuw betaalsysteem voor de horeca.
Het bestaande muntensysteem wordt vervangen door de GelreDome Wallet. De GelreDome Wallet is een betaalkaart waarmee je contactloos kunt afrekenen bij de horecapunten op het buitenterrein, de zaalvloer en de Promenade. 

Dit is snel, handig en het zorgt voor kortere wachtrijen. Je saldo checken kan eenvoudig bij één van de saldocheckers of bij de betaalautomaten. Je kunt de GelreDome Wallet kopen tijdens een evenement of wedstrijd bij een automaat of één van de bemande verkooppunten. Je koopt dan een Wallet met een saldo. De Wallet zelf is kosteloos.Heb je het saldo opgebruikt dan kun je de Wallet weer laten opwaarderen. Het is ook mogelijk om via de Gelredome website je Wallet te registreren en te personaliseren.  

Je kunt dan ook online je saldo checken, opladen, terug laten schrijven naar je rekening en je bestellingen terugzien. Wat ook handig is, is dat je bij verlies of diefstal je gepersonaliseerde Wallet kunt laten blokkeren, zodat je saldo niet verloren gaat. Online opwaarderen kan eenvoudig via Ideal of met je creditcard.

De GelreDome Wallet is tijdens alle evenementen en wedstrijden in GelreDome te gebruiken in tegenstelling tot de munten die per evenement geldig waren. De prijzen bij de horecapunten worden vanaf nu in Euro’s weergegeven. Dit is ook de munteenheid die op je GelreDome Wallet staat. Het is helaas niet mogelijk om voorafgaand aan een evenement je GelreDome Wallet te bestellen. 

De GelreDome Wallet zal voor het eerst gebruikt worden op 21 juli aanstaande tijdens de Fox Sports Cup. Dit is een toernooi georganiseerd door Fox Sports in samenwerking met de Eredivisie en Match IQ. Vitesse speelt deze avond een wedstrijd tegen West Bromwich Albion en PSV tegen FC Porto.

Seizoenkaarthouders van Vitesse ontvangen deze week een exemplaar van de GelreDome Wallet in de brievenbus samen met hun nieuwe seizoenkaart. Eventuele voetbalmunten van afgelopen seizoen kunnen nog tot en met 1 oktober 2016 ingewisseld worden bij de bemande verkooppunten op de promenade of na afloop van de wedstrijd bij de kassa aan de westzijde van het gebouw.

Klik hier om naar de GelreDome Wallet website te gaan
 

GelreDome / Foto’s GelreDome – Twitter KT

Hoofdsponsor: