21 december 2018 In de media

Wanneer is de loting voor de kwartfinales van de KNVB Beker?

Alle wedstrijden in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker zijn afgewerkt en alle acht kwartfinalisten zijn inmiddels bekend. Donderdagavond werden de laatste twee tickets verdeeld bij de wedstrijden tussen Kozakken Boys – Vitesse en Feyenoord – FC Utrecht.
De loting vindt niet meer direct na de laatste wedstrijd plaats, zoals we de laatste jaren gewend waren. Later deze week wordt pas duidelijk welke clubs het tegen elkaar opnemen bij de laatste acht.

Loting en programma
De loting voor de kwartfinales van de KNVB Beker vindt plaats op zaterdag 22 december. Na afloop van de wedstrijd tussen PSV en AZ wordt er geloot. Deze wedstrijd begint om 19.45 uur. De loting zal live te zien zijn in het FOX Sports-programma De Eretribune.

De kwartfinales worden afgewerkt op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 januari. De halve finales staan voor dinsdag 26, woensdag 27 of donderdag 28 februari op het programma. De finale in De Kuip wordt gespeeld op zondag 5 mei. De winnaar van de KNVB Beker plaatst zich voor de derde voorronde van de Europa League. Daarnaast opent de bekerwinnaar het seizoen 2019/20 met een wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen de landskampioen van dit seizoen. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van de landskampioen.

De geplaatste clubs
Vitesse
Willem II
FC Twente
AZ
sc Heerenveen
Fortuna Sittard
Ajax
Feyenoord

Voetbalzone / foto’s SV

Hoofdsponsor: