17 januari 2020 In de media

Waterontharder.com nieuwe shirtsponsor en partner Vitesse

Waterontharder.com heeft zich als shirtsponsor verbonden aan Vitesse. Waterontharder.com komt bij het eerste elftal op de achterzijde van het wedstrijdshirt te staan. Ook wordt waterontharder.com partner van de Arnhemse club.
Commercieel directeur van Vitesse, Olivier Smit, vertelt over de samenwerking: “We zijn erg blij dat we op commercieel vlak grote stappen blijven maken. De samenwerking met waterontharder.com is een win-winsituatie voor alle partijen. De overeenkomst met waterontharder.com zorgt voor een substantiële bijdrage aan de continuïteit en daarmee ook aan de toekomst van onze club. Daarnaast sluit ik allerminst uit dat waterontharder.com, in een andere rol, ook langer aan de club betrokken blijft dan alleen het komende half jaar.”

Julio Rosier, directeur van waterontharder.com: “De meeste mensen kennen ons waarschijnlijk van de verschillende TV-reclames en programma’s op RTL. Daarnaast waren wij op zoek naar een doeltreffende en efficiënte manier om een nog breder publiek aan te spreken. We zijn erg enthousiast geraakt door de gesprekken met Vitesse. We kijken met veel plezier uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking biedt.”

De naamgeving op de achterzijde van het shirt komt op de plaats van de spelersnaam. Dit geldt uitsluitend voor de shirts die door de eerste elftalspelers tijdens wedstrijden van het huidige seizoen gedragen worden. Supporters kunnen nog altijd een naam achterop het shirt laten drukken. De beslissing is na een zorgvuldige afweging tot stand gekomen. De inkomsten dragen substantieel bij aan het financieel beter in balans komen van Vitesse.

Voor de wedstrijdshirts die supporters in MijnVitesse (GelreDome) en/of online via de webshop kopen, blijft de mogelijkheid om een speler- of eigen naam achterop het shirt te laten drukken gewoon bestaan.

Meer weten over waterontharder.com en welke besparingen en voordelen dit voor je kan hebben? Zie waterontharder.com.

Vitesse / foto’s Vitesse – Waterontharder.com

Hoofdsponsor: