6 oktober 2021 In de media

We mikken op een vol uitvak in de Gelderse derby!

Voorzitter van de Supportersvereniging Vitesse, Roderik van Veelen, is blij met het aantal  aanmeldingen voor de AwayDay Membership.  Verkoop hiervan is inmiddels gesloten.

Roderik: ‘In nauw overleg met Vitesse hebben we de oude service aan onze supporters voor dit seizoen in ere kunnen herstellen. AwayDay Membership leden hebben nu 48 uur voorrang op een kaartje voor de uitwedstrijd in combinatie met de door ons georganiseerde bus. Daarnaast krijgt de trouwe uitsupporter nog eens 5 euro korting op de busreis.’

‘Voor de clash met NEC in De Goffert mikken we op een uitverkocht uitvak. Voor alle AwayDay Members is er een kaartje beschikbaar mits ze op tijd bestellen. We hebben er nu al zin in en ik kijk uit naar een geweldige sfeer in het uitvak!’

Informatie kaartverkoop NEC – Vitesse:

De kaartverkoop voor het uitvak van Vitesse start op maandag 11 oktober, om 9.00 uur. De eerste rechten zijn voor AwayDay Membership.

Vanaf woensdag 13 oktober (9.00 uur) start de losse kaartverkoop, waarbij er voorrang wordt verleend aan supporters die zowel dit seizoen als in het ‘pre-corona seizoen’ (2019/2020) een minimaal aantal uitwedstrijden hebben bezocht. Deze supporters worden persoonlijk geïnformeerd over de mogelijkheden.

Indien er nog tickets beschikbaar zijn, krijgen woensdag 13 oktober de overige seizoenkaarthouders de kans om een ticket te bestellen.

Kaarten zijn te bestellen bij Vitesse. De Gelderse Derby is een risicowedstrijd. Daarom geldt de verplichte buscombi.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: