18 augustus 2021 In de media

Wedstrijd selectie Vitesse voor Anderlecht bekend. Tannane reist mee naar België

Vitesse stapt woensdag met 22 spelers de bus in naar Brussel, dat een dag later de plaats van handelen is voor de eerste ontmoeting met RSC Anderlecht in de play-offs van de UEFA Europa Conference League. De return in GelreDome wordt exact een week later gespeeld.

Riechedly Bazoer viel afgelopen zondag uit tijdens de seizoensouverture tegen PEC Zwolle (0-1 winst), maar behoort wel tot de wedstrijdselectie, net als de herstelde Oussama Tannane. Eli Dasa, die in Zwolle zijn rentree maakte na een blessure, zit er ook weer bij. Jacob Rasmussen, Daan Reiziger en Danilho Doekhi ontbreken wegens fysieke redenen in de wedstrijdselectie, maar Doekhi reist wel mee met de groep. Loïs Openda en Romaric Yapi zijn nog geschorst.

De aftrap van de play-offwedstrijd tegen RSC Anderlecht in het Lotto Park is donderdag om 20.00 uur. Het duel staat onder leiding van de Kroatische scheidsrechter Duje Strukan. De 36-jarige leidsman wordt geassisteerd door drie landgenoten: assistent-scheidsrechters Goran Perica en Alen Jakšić en vierde official Marin Vidulin.

Wedstrijdselectie Vitesse
1. Markus Schubert (K)
2. Eli Dasa
8. Sondre Tronstad
9. Oussama Darfalou
10. Riechedly Bazoer
11. Nikolai Baden Frederiksen
14. Oussama Tannane
16. Dominik Oroz
18. Tomáš Hájek
19. Julian von Moos
20. Yann Gboho
21. Matúš Bero
22. Toni Domgjoni
24. Jeroen Houwen (K)
29. Thomas Buitink
32. Maximilian Wittek
36. Patrick Vroegh
39. Enzo Cornelisse
40. Daan Huisman
42. Million Manhoef
48. Nigel van Haveren (K)

Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: