4 oktober 2013 In de media

Wedstrijdinformatie Vitesse vs Feyenoord

Gezien de verwachtte drukte en veiligheidsmaatregelen kan het druk zijn rondom het stadionterrein. Kom op tijd naar het stadion om wachtrijen te voorkomen en op tijd in het stadion te zijn.
Kaarten en zwarthandel
Het wil nog wel eens voorkomen, ondanks preventieve maatregelen, dat supporters van de bezoekende partij op de tribune in thuisvakken zitten. Elke seizoen- en fankaarthouder is persoonlijk verantwoordelijk voor het gedrag van de supporters die een kaart heeft gekocht op hun seizoen- of fankaart. Indien er aan supporters van de bezoekende club kaarten worden verstrekt, riskeert de houder van de seizoen- of fankaart een stadionverbod conform het huishoudelijk reglement.

Verkeershinder
Na afloop van de wedstrijd is de Batavierenweg afgesloten. Supporters kunnen daardoor alleen linksaf slaan vanaf het GelreDome-terrein. Ook is het niet mogelijk om via de Noordzijde het stadionterrein te verlaten. Houd daarom rekening met extra drukte. Advies is om na afloop wat langer in het stadion of supportershome te blijven.

Consumptiemuntjes
Zondag 6 oktober is de allerlaatste kans om de muntjes van vorig seizoen in te leveren. De muntjes zijn nog te gebruiken bij horecapunten, of kunnen worden ingewisseld voor contant geld bij één van de bemande muntenuitgiftepunten. Na de wedstrijd tegen Feyenoord zijn de muntjes niet meer geldig en kunnen deze ook niet meer worden ingeleverd

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: