2 oktober 2015 In de media

Wedstrijdinformatie vs FC Groningen

Vitesse speelt zondag de vierde thuiswedstrijd van het seizoen. De ploeg van Peter Bosz wist dit seizoen in eigen huis al te winnen van Roda JC (3-0), SC Cambuur (4-1) en De Graafschap (3-0).
Met tien treffers in eigen stadion is Vitesse de meest scorende thuisploeg dit seizoen. Kortom, er valt weer veel te genieten in GelreDome! Ben jij er zondag ook bij? Hieronder meer informatie om de wedstrijd zo prettig mogelijk te beleven.

Ereronde winnaars Menzis Vitesse G-Trofee
De winnaars van de zestiende editie van de Menzis Vitesse G-Trofee, Elver 1 uit Wehl, gaan in de rust van de wedstrijd een ereronde lopen in GelreDome. Het team dat de Fair Play-prijs won, het Arnhemse AZ 2000, mag voor de wedstrijd in de line-up meelopen aan de hand van de spelers.

Ophalen Vitesse-DVD’s
Seizoenkaarthouders die voor 20 mei hun seizoenkaart hebben verlengd, ontvangen gratis een speciale Vitesse-DVD met de vier documentaires en allerlei andere hoogtepunten van vorig seizoen. Seizoenkaarthouders kunnen de DVD ook zondag 4 oktober voor en na Vitesse vs FC Groningen ophalen, maar door de te verwachten extreme drukte wordt aangeraden de DVD tijdens reguliere openingstijden van MijnVitesse op te halen.

De DVD is tot uiterlijk zaterdag 31 oktober af te halen. Let op: rondom de thuiswedstrijd vs Ajax kan de DVD níét worden opgehaald in MijnVitesse.

Klik hier voor meer info over het ophalen van de dvd.

Laatste kans inleveren of gebruiken horecamunten vorig seizoen
Horecamunten van vorig seizoen kunnen nog tot en met zondag, Vitesse vs FC Groningen, worden gebruikt en/of ingeleverd. Dit is de laatste kans! Daarna vervalt de waarde van de horecamunt van vorig seizoen.

De munten van vorig seizoen kunnen tot en met Vitesse vs FC Groningen worden gebruikt bij alle horeca uitgiftepunten op de promenade. Ook kunnen supporters er voor kiezen de muntjes in te wisselen tegen contant geld of munten van seizoen 2015|2016. Dit kan bij de bemande kassa’s op de promenade bij de Oost-tribune. Bij de stadionkassa’s kunnen na de wedstrijd, tot een half uur na afloop, oude munten worden ingeleverd tegen contant geld.

Kaartverkoopinformatie 
Kaarten voor deze wedstrijd zijn bij MijnVitesse (GelreDome) en via Vitesse.nl/online verkrijgbaar op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Bij TicketBox is wel een seizoen- of fankaart nodig. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 18,00 euro (jeugd t/m 16 jaar vanaf 11,00 euro). De stadionkassa's zijn zondag 4 oktober vanaf 12.30 uur geopend. Ook dan zijn kaarten te koop voor Vitesse vs FC Groningen.

Busvervoer Connexxion voor seizoenkaarthouders 2015|2016
Seizoenkaarthouders van Vitesse kunnen gedurende het seizoen tijdens competitiewedstrijden in de Eredivisie gebruik maken van de bussen die Connexxion inzet. Vanaf twee uur voor de wedstrijd tot twee uur na de wedstrijd kunnen supporters op vertoon van hun seizoenkaart gratis reizen. Niet-seizoenkaarthouders betalen het evenemententarief voor deze pendelbussen (4,50 euro). Jeugd tot en met 11 jaar kunnen een Kidskaartje kopen van 1,- euro. De OV-chipkaart is in deze bussen niet geldig.

Bekijk hier meer informatie over vervoer naar GelreDome.
 

 
Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: