5 juni 2015 In de media

Weerzien met Dundee United in voorbereiding 15|16

Vitesse speelt in de voorbereiding oefenwedstrijden tegen Dundee United en Sparta Praag. De Schotten zijn op vrijdag 10 juli tegenstander van Vitesse op het veld van DVV in Duiven. Het duel begint om 19.30 uur. In Oostenrijk oefent Vitesse tegen Sparta Praag.
Dundee United past bij het thema '25 jaar Europees voetbal' dat de Arnhemmers op de voorbereiding hebben geplakt. Dundee United was in 1990 tegenstander van Vitesse in het UEFA Cup toernooi en na Derry City de tweede Europese tegenstander van Vitesse. In Arnhem won de ploeg van toenmalig trainer Bert Jacobs met 1-0 terwijl in Dundee een verrassende 4-0 overwinning werd geboekt.
  
Tijdens het trainingskamp in Oostenrijk speelt Vitesse op dinsdag 14 juli tegen Sparta Praag. Tijdstip van aftrap en locatie worden later bekend gemaakt. Eerder was al aangekondigd dat Vitesse de eerste oefenwedstrijd speelt op zaterdag 4 juli. Op het veld van ESA in Arnhem is KV Oostende dan de tegenstander. Dat duel begint om 16.00 uur. 

De ploeg van Peter Bosz werkt vanaf 28 juni in vier weken toe naar haar Europese tweeluik in de derde kwalificatieronde van de UEFA Europa League. De eerste Europese wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 30 juli. De tegenstander wordt op vrijdag 17 juli bekend.
 

Vitesse / Foto Wikipedia

Hoofdsponsor: