2 augustus 2018 In de media

Weerzien met Van Wolfswinkel staat op het spel voor Vitesse

Vitesse speelt in de volgende voorronde van de Europa League tegen FC Basel als de Arnhemmers donderdag ten koste van het Roemeense Viitorul zich weten te plaatsen.
In Roemenië eindigde de heenwedstrijd van Vitesse vorige week in 2-2 en donderdag moet de ploeg het afmaken voor eigen publiek. De loting had al uitgemaakt dat het elftal van coach Leonid Slutsky dan in de volgende voorronde FC Basel of PAOK Saloniki zou ontmoeten. Zij ontmoetten elkaar in de voorrondes van de Champions League.

FC Basel, dat interesse heeft in Frank de Boer, had de heenwedstrijd al met 2-1 verloren en de terugwedstrijd werd woensdag helemaal een debacle. De Grieken stapten met een 0-3 overwinning van het veld. Basel moet Champions League-deelname daardoor vergeten en zich richten op de komende voorronde van de Europa League tegen Vitesse of Viitorul.

Ricky van Wolfswinkel keert binnenkort dus mogelijk voor even terug in de Gelredome, als het donderdag tenminste niet fout gaat voor Vitesse in de return tegen Viitorul. De voormalige spits van de club mocht woensdag tegen PAOK invallen toen de 0-3 eindstand al op het scorebord stond.
 

Goal / Foto’s SV

Hoofdsponsor: