13 januari 2018 In de media

Wegen Vitesse en Fraser scheiden na dit seizoen

Vitesse en hoofdtrainer Henk Fraser hebben in goed onderling overleg besloten om het na dit seizoen aflopend contract niet te verlengen. De 51-jarige Fraser, sinds 2016 verbonden aan Vitesse, verlaat de club na afloop van zijn contractperiode aan het einde van dit seizoen.
Hoofdtrainer Henk Fraser over de beslissing: “Ik ken Vitesse als een warme en professionele club. Natuurlijk ga ik er alles aan doen om, samen met mijn staf en spelers, het seizoen succesvol af te sluiten.”

Algemeen directeur Joost de Wit: “Marc van Hintum en ik hebben na een goed gesprek met Henk Fraser wederzijds de knoop doorgehakt om aan het einde van dit seizoen uit elkaar te gaan. Wij zijn er volledig van overtuigd dat hij alles op alles zet om het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten.”

Henk Fraser, voormalig speler voor onder meer Sparta, FC Utrecht, Roda JC en Feyenoord en meervoudig Nederlands international is sinds medio 2016 bij Vitesse werkzaam. Eerder was hij jeugdtrainer bij de KNVB, Feyenoord en PSV en later assistent-trainer bij ADO Den Haag. Vanaf 2014 was hij hoofdtrainer bij ADO Den Haag, voordat hij de overstap naar Vitesse maakte. Fraser werd afgelopen seizoen genomineerd voor de Rinus Michels Award.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: