25 oktober 2016 In de media

Wijziging in MotM-lootjes verstrekking supportershome

Elke Vitesse-supporter die na afloop van een competitiewedstrijd het Supportershome Monnikenhuize bezoekt, ontvangt bij binnenkomst een gratis lot.
Met dit lot maak je kans op een gratis thuisshirt van Vitesse. Dit is de hoofdprijs welke door de Man of the Match van die wedstrijd als winnend lot getrokken wordt.
 
Het gratis thuisshirt wordt aangeboden door de Supportersvereniging Vitesse.
 
Na afloop van elke competitiewedstrijd in GelreDome bezoeken drie spelers, ongeveer drie kwartier na afloop van het laatste fluitsignaal, het supportershome. Zij worden kort geïnterviewd op het podium en Vitesse-supporters zijn in de gelegenheid om met hen op de foto te gaan of om een handtekening te vragen.
 
Het Supportershome Monnikenhuize, de voetbalhuiskamer van Arnhem en omstreken is uiteraard gratis toegankelijk voor alle Vitesse-supporters. Het is geopend vanaf twee uur voor de wedstrijd tot twee uur na de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd is het supportershome gesloten.
 
Wijziging verstrekking lootjes
 
Met ingang van de wedstrijd Vitesse – PSV ontvang je geen lootje meer bij binnenkomst, maar kunt dit zelf vanaf circa 10 minuten na afloop van de wedstrijd ophalen bij de SV-vrijwilliger die bij de Vitesse-spelers van het Jaar-wand in het supportershome staat.

Deze informatie zal ook bij de entree van het supportershome bekend worden gemaakt.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: