22 juli 2020 SV Nieuws

Wijziging moment van betalen contributie van de Supportersvereniging!

Graag willen we je op de hoogte stellen dat met ingang van het nieuwe seizoen (2020-2021) we de contributie voor jullie allemaal in 1 keer in rekening zullen brengen en wel aan het einde van de maand juli.

Dit betekent dat je geen contributie meer betaald in de maand dat je lid bent geworden, maar dat in het vervolg in juli de contributie eenmalig moet worden voldaan.

We hebben hiertoe besloten om eenmalig contributie naar voren te halen in verband met de kosten die we aan het begin van het seizoen altijd hebben, maar door de Corona we nu nauwelijks  inkomsten hebben. Daarnaast scheelt dit veel werk voor onze ledenadministratie omdat we alles nu in 1 keer kunnen doen.

Wat gaat er gebeuren:
Aanstaande vrijdag 24 Juli 2020 zul je een bericht ontvangen van ClubCollect waar we onze administratie hebben lopen. Betaal je normaal via incasso dan krijg je een bericht dat we de contributie zullen afschrijven. Betaal je handmatig dan krijg je een email of SMS met het verzoek om via Clubcollect en Ideal te betalen. Hebben we geen email of SMS van je dan sturen we je een brief.

We gaan de contributie als volgt berekenen:

  • Leden die in januari tot en met april lid zijn geworden betalen een half seizoen en zijn daar mee tot 1 augustus 2021 weer lid. (7,50 euro voor leden van 16 jaar tot en met 65 jaar, 5,50 euro voor de overige)
  • Leden die in juli tot en met december 2021 lid zijn geworden betalen een volledig seizoen (15 of 11 euro) en zijn daarmee ook lid tot 1 augustus 2021.
  • Leden van mei en juni worden automatisch verlengt tot 1 augustus. Uiteraard kunnen deze leden wel een donatie doen met deze link: https://app.clubcollect.com/payments/nl/sv-vitesse/donatie-mogelijkheid

Via de clubcollect link die je krijgt kun je jouw gegevens bijwerken. Graag willen we van iedereen de email zodat we jullie makkelijk op de hoogte kunnen houden. Mochten er vragen zijn dan mag je altijd mailen naar supportersvereniging@vitesse.org.

We hopen op jullie steun en op naar een eerste wedstrijd met publiek en samen in ons mooie Home!

Met Geel-Zwarte groet,

Penningmeester Supportersvereniging Vitesse

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: