7 maart 2014 In de media

Wijzigingen bij NAC Breda

“We zullen tegen Vitesse moeten durven voetballen”, zegt trainer Nebojsa Gudelj in een voorbeschouwing tegenover BN/DeStem. NAC ontvangt zaterdag (20.45 uur) op eigen veld de Arnhemmers tegen wie het al vier keer op rij, uit en thuis, van verloren heeft.
Kees Kwakman of Gill Swerts voor Joey Suk; Jeffrey Sarpong of Danny Verbeek voor Adnane Tighadouini

Na het zwakke optreden van NAC tegen ADO Den Haag (1-1) wordt Joey Suk zo goed als zeker verbannen naar de reservebank. Hij zal op het middenveld vervanger worden door Kees Kwakman of Gill Swerts. Dat maakt Gudelj zaterdag op de dag van de wedstrijd pas aan zijn spelers bekend.

Datzelfde geldt voor de vervanger van de geblesseerde Adnane Tighadouini die last heeft van zijn lies. Zijn plaats wordt ingenomen door Jeffrey Sarpong of Danny Verbeek. De kans is aannemelijk dat Sarpong na twee reservebeurten zijn plaats terugkrijgt, omdat Verbeek tegen ADO teleurstelde en in de rust werd gewisseld voor Elson Hooi.

Diezelfde Hooi kende een prima invalbeurt, met onder meer een treffer, en start zaterdag tegen Vitesse in de basis. Bij NAC keert Stipe Perica terug van een schorsing en blijven Anouar Hadouir, Tim Gilissen en Tighadouini aan de kant vanwege een blessure.

Vermoedelijke opstelling NAC Breda: Ten Rouwelaar; De Roover, Drost, Buijs, Van der Weg; Seuntjens, Kwakman/Swerts, Matic; Hooi, Poepon en Sarpong
 

NAC Breda / Foto’s SV

Hoofdsponsor: