14 mei 2010 In de media

Wilco den Hartog van Vitesse terug naar GVVV

Wilco den Hartog speelt komend seizoen weer bij GVVV. Hij is op meerdere posities in de verdediging en op het middenveld inzetbaar. Den Hartog komt over van Vitesse.
Eerder al keerde Roy Terschegget terug bij de blauwe Veenendalers.

Den Hartog doorliep de hele jeugdopleiding van GVVV en sloot daarna aan bij de A-selectie van de Veenendalers. Hij ontwikkelde zich dusdanig dat hij redelijk snel basisspeler werd. Totdat Vitesse vorig seizoen bij hem aanklopte. Wilco den Hartog was niet onopgemerkt gebleven en hij maakte de overstap naar de Arnhemmers om daar in het beloften-elftal te gaan spelen.

Na een jaar heeft Den Hartog, in samenspraak met Vitesse, besloten om met het profavontuur te stoppen om zodoende zijn studie weer voorrang te geven. Toen dit bekend werd, kwamen de gesprekken tussen de Veenendaler en ‘zijn’ club snel op gang. Deze week hakte Wilco den Hartog de knoop door en gaf hij GVVV zijn ja-woord.

Zowel Den Hartog als Roy Terschegget (De Graafschap) keren na een avontuur in het betaalde voetbal terug bij hun club. Met hun komst bevat de selectie van GVVV voor komend seizoen tot nu toe 25 spelers.

Veenendaalse Krant

Hoofdsponsor: