5 augustus 2011 In de media

Wilfried Bony: zondag kijken waar we staan

Zondag start voor Vitesse de competitie met de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Aan spits Wilfried Bony de vraag hoe de ploeg er, twee dagen voor de wedstrijd, voor staat.

"Als je kijkt naar onze voorbereiding, zijn we er klaar voor. We hebben prima getraind en goede oefenwedstrijden gespeeld. Maar, en dat is vaak het gevaar, dat zegt niets over de competitie. Zondag tegen ADO Den Haag zal pas blijken hoe we er echt voor staan. Het gevoel is wel goed. Iedereen straalt plezier uit en is gefocust op de eerste wedstrijd. Daar gaat het nu om en daar zijn we mee bezig."

Over de komst van Nicky Hofs is Wilfried duidelijk: "Een goede voetballer en een meerwaarde voor ons. We begrepen elkaar al snel en dat is belangrijk als je met elkaar samenspeelt."

Voor het duel met ADO Den Haag zijn Alexander Büttner en Wimilio Vink geschorst. Marcus Pedersen, Kevin van Diermen en Genaro Snijders zijn geblesseerd. Aanvaller Brahim Darri, A-junior en vorig seizoen kampioen geworden met de B1, zit ook bij de selectie.

De selectie van zondag is als volgt:
Room, Meerits, Drost, Kashia, Yasuda, Van der Struijk, Vakalopoulos, Pinarci, Pröpper, Van Ginkel, Hofs (indien speelgerechtigd), Jenner, Wilfried, Chanturia, Tighadouini, Wormgoor, Darri

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: