11 maart 2010 In de media

Wiljan Pluim langer bij Vitesse

Wiljan Pluim blijft langer verbonden aan Vitesse. De aanvaller zette donderdagmiddag zijn handtekening onder een contract dat hem tot juni 2013 aan de Arnhemmers verbindt.

In de bestuurskamer waren donderdag 11 maart de speler zelf, zijn zaakwaarnemer Robert Postma, algemeen directeur Paul van der Kraan en technisch directeur Marc van Hintum aanwezig. Daarnaast meldde een ruime afvaardiging van de medio zich om met Wiljan Pluim over zijn contractverlening te praten

Marc van Hintum: "Het is voor Vitesse fantasisch om een speler uit de eigen opleiding langer aan je te binden. In het recente verleden is dat met een speler als Nicky Kuiper niet gelukt. Wiljan ontwikkelt zich uitstekend en in plaats van een speler in juni te hebben waar het contract va afloopt zijn we voorlopig nog niet van hem af. Dat is goed voor de speler en goed voor Vitesse."

Pluim: "Vitesse is mijn club. Ik voetbal hier al negen jaar en heb de jeugdopleiding doorlopen. Ondanks de interesse van andere clubs heb ik het gevoel dat ik mij bij Vitesse nog voldoende kan ontwikkelen. Ik wil in Arnhem blijven voetballen en op die manier een eventuele grotere stap te maken." 

Wiljan Pluim langer bij Vitesse

Wiljan Pluim blijft bij Vitesse. De aanvallende middenvelder tekent vanmiddag een nieuw contract voor drie jaar bij de Arnhemse club. Het huidige contract van Pluim loopt tot het eind van dit seizoen.

De 21-jarige speler geldt als een groot talent. De clubleiding was bang dat hij in de zomer transfervrij de deur uit zou lopen. Feyenoord had interesse in Pluim en had ook al een gesprek met hem.

Pluim debuteerde vorig seizoen in het eerste elftal. Dit seizoen stond hij al 12 keer in de basis en lijkt hij een vaste waarde te worden.

Lees ook: Wiljan Pluim zondag a.s. in Supportershome Monnikenhuize.

Vitesse.nl / Omroep Gelderland TxT

Hoofdsponsor: