1 maart 2010 In de media

Wiljan Pluim praat met Feyenoord

Vitesse-speler Wiljan Pluim is met Feyenoord in gesprek over een transfer naar de Rotter­damse club. De 21-jarige midden­velder is aan zijn laatste contract­jaar bezig bij Vitesse en kan ko­mende zomer dus transfervrij wis­selen van club.

 Pluim wil de verregaande en con­crete belangstelling van Feyenoord niet bevestigen en ook niet ontken­nen. Eerder liet zijn zaakwaarne­mer Robert Postma weten dat hij met ‘een topclub’ in gesprek was over een eventuele overgang van Pluim.

Pluim zit deze week opnieuw om de tafel met een delegatie van Feye­noord. Maar hij sluit ook niet uit, dat hij zijn aflopende contract bij Vitesse zal verlengen.
„Ik heb veel te danken aan Vites­se”, aldus Pluim. „Dat vergeet je niet. Daar komt bij dat het voor mij heel belangrijk is hoe groot de kans is dat ik ga spelen. Ik zal de voors en tegens afwegen en dan een keuze maken.”

Pluim verwacht dat er deze week mogelijk al duidelijkheid ontstaat over zijn toekomst. „ Dan heb ik een gesprek met Vitesse en daar­voor met een andere club (doelt op Feyenoord, red.)”, aldus Pluim, die dit seizoen is doorgebroken in de hoofdmacht van Vitesse.

De Gelderlander

Hoofdsponsor: