10 september 2010 In de media

Willemsen de Koning nieuwe shirtsponsor Vitesse

Vandaag hebben Willemsen de Koning en Vitesse een contract getekend dat de persoonsvervoerder voor één seizoen aan de Arnhemse eredivisionist verbindt.

De naam van het bedrijf zal met ingang van de wedstrijd sc Heerenveen - Vitesse de achterkant van het Vitesse-shirt sieren.

Directeur Marc Bolderman: “Met het vernieuwde Vitesse willen wij ons nog nauwer verbinden. Omdat wij de Vitesse-jeugd rijden, maken we de ontwikkelingen van dichtbij mee. Personeel opleiden en investeren in mensen vinden wij van groot belang. Dat is een doel dat wij gemeen hebben met Vitesse. Onze hoofdvestiging is bovendien gevestigd in Arnhem en wij delen een stuk regionale historie. Vitesse is de op één na oudste voetbalclub van Nederland en wij zijn het oudste taxi- en touringcarbedrijf in de regio Arnhem. Om al deze redenen kijken wij graag samen met Vitesse vooruit richting de toekomst.”

Commercieel directeur Marie-José Helle van Vitesse: “Willemsen de Koning is een bedrijf dat al veel deed voor onze jeugdacademie. Het is bijzonder prettig dat zij hun samenwerking met Vitesse willen uitbreiden met de sponsoring van de achterzijde van de shirts van onze A-selectie. Willemsen de Koning is als Arnhems bedrijf een échte Vitesse-partner.”

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: