4 mei 2016 In de media

Win een door Frans Thijssen gesigneerd exemplaar van ‘Het Geheim van Ipswich’

Wij gaan als vitesse.org redactie weer wat leuks weggeven onder onze trouwe volgers!! Het gaat om het boek “Het geheim van Ipswich” geschreven door Tom van Hulsen en waar Vitessenaar Frans Thijssen een prominente rol in speelt.
Het boek ‘Het Geheim van Ipswich’ wordt op vrijdag 20 mei gepresenteerd. Snelle bestellers (vóór 6 mei) ontvangen een door oud Vitesse-speler, -trainer en frequent coach van de Vitesse-Legends Frans Thijssen en oud-international Arnold Mühren gesigneerd exemplaar. Het boek is geschreven door Tom van Hulsen. Maar liefst 23 jaar was hij voor Voetbal International actief waarvan de laatste periode als hoofredacteur en hij schreef eerder het boek 'Kick and Rush'.

Oud Vitesse-speler (1988-1991) en oud Vitesse-trainer (1995-1996) Frans Thijssen en oud profvoetballer Arnold Mühren zijn als oud spelers van Ipswich Town de hoofdpersonen in dit echte voetbalboek. Van Hulsen beschrijft in “Het geheim van Ipswich” de succesvolle jaren van het duo bij hun club Ipswich Town. Zij zijn nu nog altijd ware legendes in Ipswich en omgeving.
 

Mühren en Thijssen waren eind jaren zeventig de eerste Nederlanders twee Nederlandse pioniers die als full prof in Engeland gingen voetballen Zij wonnen in 1981 met de bescheiden club uit Suffolk de UEFA Cup in een 'Leicester-achtig scenario' en openden de Engelse spelersmarkt voor Nederlandse spelers. Maar het boek laat ook de bijzondere historie van een échte Engelse voetbalclub zien met voetballegendes zoals Alf Ramsey en Bobby Robson, die internationale successen met Ipswich Town vierde.

"Een boek over mijn grote helden", verteld de in Utrecht geboren Van Hulsen aan het Stadsblad Utrecht. Tom van Hulsen zocht alle spelers van het succesvolle team van destijds op en ging met hen in gesprek. "Van Paul Mariner, John Wark tot Mick Mills, die in 1982 aanvoerder was van het Engelse elftal." Zo werd een jongensdroom uiteindelijk een bijzonder boek.

Het is een aanrader voor de echte voetballiefhebber!
 

Bestel vóór 6 mei en ontvang een gesigneerd exemplaar

Kijk voor meer informatie over ‘Het Geheim van Ipswich’ op www.portmanroad.nl .
Bestel je het boek vóór vrijdag 6 mei dan krijg je een door Frans Thijssen en Arnold Mühren gesigneerd exemplaar thuis gestuurd.
 

Wat moet ik doen om kans te maken op het boek “Het geheim van Ipswich”? 

Speciaal voor www.vitesse.org -volgers heeft de auteur van dit bijzondere boek Tom van Hulsen een door oud Vitesse-speler en oud-trainer Frans Thijssen en Arnold Mühren gesigneerd exemplaar beschikbaar gesteld. Mail vóór 23 mei jouw memorabele Frans Thijssen Vitesse-moment of motivatie om dit boek te winnen naar supportersvereniging@vitesse.org .

Onze redactie zal het meest memorabele Frans Thijssen Vitesse-moment of meest overtuigende reactie van een Vitesse-supporter honoreren met een gratis gesigneerd exemplaar!
 

Mail en win!

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s Van Hulsen

Hoofdsponsor: