5 november 2015 In de media

Win een unieke Arnhemse editie van het Monopoly-spel

In februari 2016 krijgt de stad Arnhem een eigen editie van het wereldberoemde Monopoly-spel.
Met Arnhemse markante plekken en straten.
 
Het spel kent ook een heus Vitesse-tintje. Zo is GelreDome en het Vitesse-logo op de doos te vinden, krijgt het Monnikenhuize-monument (Dominicanenweg) een plek op het bord en bevat het spel een Algemeen Fonds kaart van de Supportersvereniging Vitesse. Ook de huizen en hotels in het Arnhemse Monopoly zijn in de Vitesse-kleuren geel en zwart uitgevoerd.
 

 
De omdoos is uitgevoerd in Arnhem-blauw, het bord is voorzien van een foto's van de stad en in plaats van Kalverstraat, Blaak en A-Kerkhof zijn er de louter Ernumse-straten afgebeeld zoal de Korenmarkt, Sonsbeekpark enz.
 

Het spel bestellen (beperkte oplage)

Het unieke spel gaat 54,45 euro kosten en is alleen per voorinschrijving te koop. Je kunt hier bestellen. Er is een beperkte oplage van het Arnhems Monopoly, meld je dus snel aan!
 

Het unieke spel winnen!

De Supportersvereniging Vitesse verloot een spel onder diegenen die dit item op Facebook of Twitter liken. Beschik je niet over deze social media, kun je ook een mail of brief naar de Supportersvereniging Vitesse sturen. Je kunt tot 22 november a.s. je kans wagen. Wij nemen contact op met de winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 

 
Een voorbeeld van de omdoos, de gele Monopoly-huisjes en zwarte hotels kun je, samen met het befaamde Monopoly-mannetje in een Vitesse-shirt, op het podium van het Supportershome Monnikenhuize vinden.
 

Jij kunt een van de eerste spellen winnen!

Like dit item op SV Facebook of @SVVitesse of stuur een mail
Supportersvereniging Vitesse / Arnhem Monopoly / Foto’s SV

Hoofdsponsor: