22 september 2021 In de media

Win kaarten via Vitesse-sponsor Prins: een gezonde levensstijl voor mens en dier

Wat hebben voetbal en 100% natuurlijke diervoeding met elkaar gemeen? Meer dan je denkt! Prins en Vitesse hebben veel raakvlakken, bijvoorbeeld een actieve levensstijl – samen met je dier –  en de focus op gezondheid en in het specifiek op gezonde voeding. ‘Ook bij Prins kunnen we niet zonder innovatie en investeren wij graag in mensen én in de toekomst’, zegt voormalig directeur Wil Mulders. ‘We willen een beleving creëren rond ons product, net zoals voetbal een beleving is, en willen van onze klanten echte fans maken.

Daarom werken Vitesse en Prins Petfoods al sinds 2015 samen. Prins prijkt sinds 2017 op de rug van het Vitesse-wedstrijdshirt en is naast shirtsponsor ook partner van Vitesse.

Win gratis kaarten

Geregeld geeft Prins gratis kaarten weg. Bekijk hieronder de lopende winacties voor logekaarten. Als jij logekaarten wint, word je hartelijk welkom geheten in onze business loge en geniet je van een perfect zicht op het speelveld. Je kunt deelnemen aan alle lopende winacties. Via de buttons meld jij je aan voor de winacties en schrijf jij je automatisch in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Prins. Ontvang jij al onze nieuwsbrief? Ook dan kun je gerust meedoen, je ontvangt de nieuwsbrief dan niet dubbel.

Zaterdag 25 september: Vitesse – Fortuna Sittard
– Wij geven 2×2 logekaarten weg.
– De aftrap is om 19:45 uur.
– Deze wedstrijd wordt in het GelreDome (Arnhem) gespeeld.
– Dinsdag 21 september sturen wij de winnaars een persoonlijk bericht.

Donderdag 30 september: Vitesse – Stade Rennais FC
– Wij geven 1×2 logekaarten weg.
– De aftrap is om 21:00 uur.
– Deze wedstrijd wordt in het GelreDome (Arnhem) gespeeld.
– Donderdag 23 september sturen wij de winnaar een persoonlijk bericht.

Bron: Prins / Foto's: SV

Hoofdsponsor: