8 april 2016 In de media

Win opnieuw een unieke Arnhemse editie van het Monopoly-spel

Vanaf komend weekend heeft de stad Arnhem een eigen editie van het wereldberoemde Monopoly-spel. Met veel markante Arnhemse plekken en -straten.
Het spel kent ook een heus Vitesse-tintje. Zo is GelreDome en het Vitesse-logo op de doos te vinden, heeft het Monnikenhuize-monument (Dominicanenweg) een plek op het bord en bevat het spel een Kanskaart van de Supportersvereniging Vitesse met de afbeelding van het supportershome. Ook de huizen en hotels in het Arnhemse Monopoly zijn in de Vitesse-kleuren geel en zwart uitgevoerd.
 

 
De omdoos is uitgevoerd in Arnhem-blauw, het bord is voorzien van een foto's van de stad en in plaats van Kalverstraat, Blaak en A-Kerkhof zijn er de louter Ernemse-straten afgebeeld zoals de Korenmarkt, Sonsbeekpark enz.
 

Het spel bestellen (beperkte oplage)

Het unieke spel kost 54,45 euro kosten en is nu te koop en leverbaar. Je kunt hier bestellen. Er is een beperkte oplage (Limited Edition) van het Arnhems Monopoly, maak dus snel je keuze!
 

Het unieke spel winnen!

De Supportersvereniging Vitesse verloot een spel onder diegenen die dit item op Facebook of Twitter liken. Beschik je niet over deze social media, kun je ook een mail of brief naar de Supportersvereniging Vitesse sturen. Je kunt tot 24 april a.s. je kans wagen. Wij nemen contact op met de winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Heb je al een spel besteld of heb je dit voornemen omdat je niet het risico wilt lopen mis te grijpen bij deze Limited Edition, dan kun je toch gerust bestellen. De winnaar krijgt, indien hij of zij al in het bezit is van het spel, na overleggen van het aankoopbewijs het bedrag terug.
 

Jij kunt een van de eerste spellen winnen!

Like dit item op SV Facebook of @SVVitesse of stuur een mail
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: