16 september 2015 In de media

Woensdag 16e Vitesse Menzis G-Trofee

Woensdag 16 september vindt de Vitesse Menzis G-Trofee plaats.
De traditionele en jaarlijkse sportdag voor teams met deelnemers uit woonvoorzieningen en gezinsvervangende tehuizen wordt dit jaar alweer voor de 16e keer georganiseerd.

Ook dit jaar staan plezier, enthousiasme en sportiviteit op deze woensdagmiddag centraal. Samen met de selectie en staf van Vitesse wordt er volop gevoetbald op het hoofdveld van de trainingsaccommodatie op Papendal.

Uiteraard wordt er ook gekeken naar fairplay. De technische staf beoordeeld de vijftien deelnemende teams, afkomstig uit heel Nederland, hierop. Ook de leden van de medische staf zijn aanwezig en vervullen de rol van scheidrechter. De volledige wedstrijdleiding en -registratie wordt verzorgd door medewerkers en vrijwilligers van Vitesse. Het toernooi beging om 12.00 uur. Vanaf 13.15 uur sluiten ook de stafleden en alle spelers aan. de muziek wordt verzorgd door Viesse-DJ Walter Witlov. Om 15.00 uur worden de prijzen verdeeld.
 

Alle teams worden uitgenodigd om de wedstrijd Vitesse vs FC Groningen bij te wonen. Het winnende team krijgt een ereronde bij dit duel. De winnaars van de fairplay-prijs mogen tijdens deze wedstrijd in de line-up meelopen.

Maikel van der Werff behoort, samen met Peter Bosz, Guram Kashia, Eloy Room Rochdi Achenteh en Kevin Diks, tot de maatschappelijke selectie. Binnen die selectie is Van der Werff ambassadeur van de G-Trofee. De verdediger kijkt vooruit op deze bijzondere dag: “Dit zijn niet alleen mooie dagen voor mezelf, maar ook voor alle deelnemers. Ik vind het fijn om hier onderdeel van te zijn. Laten we er een mooie dag van maken vol vreugde en plezier.”
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: