4 augustus 2014 In de media

Woensdag 6 augustus op bezoek in de Vitesse-wijk

Woensdag 6 augustus gaat Vitesse naar een echte Vitesse-wijk. In de wijk Elderveld in Arnhem wonen op dit moment de meeste seizoenkaarthouders.
Daarom beweegt Vitesse zich naar jou, in Elderveld! Dit is het absolute slot van de #voorbereiding1415. Zondag start Vitesse de competitie tegen Ajax.

Elderveld is namelijk de omgeving waar de meeste seizoenkaarthouders wonen. Vanaf 12.00 uur staat de spelersbus op een centraal plein rond de Purmerendstraat en Alkmaarsingel. Er zijn natuurlijk voetbalactiviteiten voor jong en oud. En omdat we het zo gezellig mogelijk willen maken, zorgt Vitesse voor een hapje en een drankje, is Vito aanwezig en brengt later in de middag een afvaardiging van de directie een bezoek aan de Vitesse-wijk. Tot ongeveer 17.00 uur kleuren we, samen met jou, de wijk geel-zwart.

Daarnaast is er voor de seizoenkaarthouders die wonen op de Alkmaarsingel, de straat waar de meeste Vitesse-seizoenkaarthouders in één straat wonen, nog een extra verrassing. Wat dat is wordt op de dag zelf bekend gemaakt!

De festiviteiten stonden eerst gepland voor woensdag 23 juli. Dat werd op het laatste moment afgelast vanwege de dag van nationale rouw.
 

Vitesse

Hoofdsponsor: