19 november 2012 In de media

Woensdag 28 november opening MijnVitesse

Vitesse opent op woensdag 28 november de MijnVitesse-winkel aan de Jansbinnensingel in het centrum van Arnhem. De openingsmiddag belooft een groot spektakel te worden.
Een deel van de spelersgroep en technische staf zal de officiële opening verzorgen. Eenmaal in de winkel zijn de spelers op diverse plaatsen in de winkel beschikbaar voor handtekeningenjagers.

Bij de opening zijn muziek, hapjes en drankjes en natuurlijk aantrekkelijke openingsacties aanwezig.

In de komende dagen wordt via de social media kanalen van Vitesse meer informatie verspreid over de opening. Nieuwsgierig naar de winkel en de opening? Noteer woensdagmiddag 28 november vanaf 14.30 in uw agenda en ben erbij als de nieuwe winkel geopend wordt!


Sinterklaas komt woensdag naar Mijn Vitesse!

Woensdag 28 november wordt MijnVitesse (Jansbinnensingel 19) geopend. Natuurlijk zijn Sinterklaas en zijn Pieten erg nieuwsgierig. De Sint komt woensdagmiddag om 16.00 uur een bezoekje brengen! De officiële opening vindt om 14.30 uur plaats.

Iedereen is van harte welkom en voor alle KidsClub-leden is er een speciaal cadeautje! Neem wel even je KidsClub pas mee! Voor alle kleine supporters is er wat lekkers en zijn er leuke dingen te doen en te zien. Sinterklaas komt om 16.00 uur en vertrekt rond 17.00 uur weer.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: